Friday, 15 April 2016

Korset (Luffa)

Alhamdulillah....melanda lagi... SETIAP HARI dapat mesej....dah #Viral ni , syukur

"Kak... saya berminat nak pakai #LuffaKorset ...Lepas bersalin haritu badan saya makin mengembang... Semua kata badan saya da gemuk..."

Pemakaian #luffakorset dari sekarang supaya badan tu tak kan mengembang dan mengeleber lagi...sesuai juga dipakai masa dalam pantang tau lagi cepat bada anda diservice diurut dengan korset ni..

Jangan tak tahu juga ianya memang sangat membantu merapatkan dan mengecutkan rahim kita serta menganjalkan payudara kita...Tak perlu makan perapat ke, kacip fatimah ke... memang merapat je... Cik abang pun senyum...

nak tahu details text 
0182915780
Nur Safirah Sobri

Note : Mesti cuba..harga murah sangat..tak sampai RM200 pun tapu quality setanding yang ribu² tau..



Thursday, 14 April 2016

Tanda-tanda TOKSIN Berlebihan Dalam Badan

Anda boleh periksa diri anda..sekarang atau kejap-kejap lagi...
Perhatikan perubahan diri anda!

TANDA-TANDA TOKSIN BERLEBIHAN DALAM BADAN
.
.
.
.
.
- Sering letih, kurang bertenaga, sakit kepala, mulit berbau, badan berbau
- Insomnia (masalah tidur), mata gelap, mata merah
- Daya ingatan dan tumpuan yang lemah dan rasa cemas
- Alahan, masalah sinus, sistem imun yang lemah
- Masalah sistem pencernaan seperti sembelit dan kembung perut
- Masalah sendi
- Masalah kulit
- Selulit, kenaikan berat badan

Mohon perhatian jika diri anda mengalami tanda-tanda seperti di atas...

Berikut merupakan cara paling mudah untuk membuang toksin dalam badan. Harap bermanfaat untuk semua. Jangan lupa kongsikan artikel ini

CARA RAWATAN MUDAH
- Minum jus buah
- Banyakkan minum air kelapa
- Kerap Minum air putih suam
- Minum Teh Hijau
- Banyakkan memakan dark chocolate
- Makan kuaci

>> Amalkan titisan CMD yang mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral (mineral lengkap yang diperlukan oleh tubuh badan) <<

Dapatkan CMD anda sekarang
Buy 1 FREE 1
WhatsApp "CMDHD" ke 0182915780

#teamLRS
#cmdhydroD
#cmd
#cmdpatimineral
#ikhtiarCMD
#kurusdancantik
#kurussihat



Klenz Fiber Untuk Melawas

Bismillahirrahmanirrahim...

Rindu dengan dunia blog.lama tak jengok sini..;-)

Just nak share sedikit info untuk anda yang suka #Diet tu..

Tengok Kevin Zahri pun syorkan pengambilan fiber utk melawas tau.. Sebab tu pentingnya kita mengambil detox yg betul untuk cuci usus, bukan yg menghakis..

Sy pilih klenz .. Selamat digunakan dan memang mencuci segala toksin dlm usus... Xrugi cuba..



Berminat? Jgn malu2 WhatsApp akak 0182915780
Nur Safirah Sobri
Agent Sah Revell

#agentsahrevell
#cmdbest
#klenz
#fullguide

Sunday, 17 January 2016

Nak Tambah Susu Ibu

RUNSING TAK CUKUP SUSU IBU UNTUK ANAK ??
NAK TAMBAH SUSU IBU ?

Bila dah jadi ibu banyak nak kena fikir kan. ramai ibu-ibu yg duk runsing fikir camane nak 'tambah susu'. ada yg sampai kadang-kadang tak cukup susu or cukup-cukup makan.

Nahh #testimonicmdexpert guna ja CMD😊

Selain dari 'milk booster', CMD pun dapat memberi kesihatan yg berpanjangan untuk ibu & anak,in sya Allah 😊 tahan sampai 3 bulan fuhh harga pun murah memang berbaloi

siapa yg berminat meh whassap nur untuk maklumat lanjut 😃

NUR SAFIRAH SOBRI
AGENT SAH REVELL
0182915780


Tuesday, 5 January 2016

CMD Revell

Siap pos cmd revell jam 5ptg ye
cmd 120ml harga bukan ahli RM212

tp anda perlu byr RM185sm/RM190ss je
promosi buy 1 free 1 berlangsung sekarang!
dr 1/1/2016-31/1/2016

anda dpt cmd 120ml
free cmd 30ml
free membership

Sila whatapps untuk info lebih lanjut >>
WHATSAPP 0182915780 - Nur
WHATSAPP 0182915780 - Nur
WHATSAPP 0182915780 - Nur

Saturday, 5 December 2015

DETOX ATAU DETOKSIFIKASI

Detox atau detoksifikasi adalah merupakan suatu proses pembersihan dari  segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau  tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang  lama.

Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal.Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi.Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta cantik

Fungsi2 terbaik jika amalkan minum minuman detox ni ialah ianya dapat :

▪mencuci dalaman perut dan usus
▪menurunkan berat badan
▪mengempiskan perut
▪melegakan sakit tekak
▪mencantikkan kulit kerana kandungan vitamin C yang tinggi
▪membuang toksin dalam badan
▪mengurangkan masalah selsema

AGENT SAH REVELL
NUR SAFIRAH
0182915780

Tuesday, 1 December 2015

MENANGANI SERANGAN JANTUNG KETIKA BERSEORANGAN

Minta maaf..utk info penting yg melibatkn nyawa....

Berilah 2 minit anda utk membaca tips penting ini yg diterjemah dari text asal berkenaan dgn BAGAIMANA NAK MENANGANI SERANGAN JANTUNG KETIKA BERSEORANGAN:-

1. Katakanlah kita bertolak blk kerumah pd jam 7:25 mlm bersaorangan setelah seharian bekerja mencari rezeki.

2. Pada ketika itu anda berasa amat letih, gundah gulana dan kecewa.

3. Tiba2 anda merasa sakit yg amat sgt di dada membawa ke tangan dan rahang anda. Perjalanan terdekat kerumah sakit lebih kurang 5km dari rumah anda.

4. Malangnya anda tidak yakin mampu bertahan sejauh itu.

5. Anda telah dilatih ilmu CPR tetapi tidak dilatih utk kegunaan keatas diri anda.

6. CARA MENYELAMATKAN DIRI DARI SERANGAN JANTUNG KETIKA BERSAORANGAN.
Memandangkan kebanyakan mereka yg menerima serangan jantung tanpa menerima sebarang bantuan dan mula nk pengsan mempunyai hanya 10 saat sebelum pengsan.

7. Walaubagaimanapun mangsa boleh membantu diri dgn batuk sekuat mungkin. Setiap kali batuk hendaklah diselangselikan dgn menarik nafas panjang. Batuk tersebut hendaklah mendalam dan berpanjangan sehingga terasa di dada

Bernafas panjang dan dalam dan batuk hendaklah diulang setiap 2 saat sehingga bantuan tiba atau sehingga terasa dpt bernafas spt sediakala.

Bernafas panjang akan membantu memasukka oksijen kedlm jantung dan batuk mendalam membantu mengpam jantung dan memylihkan perjalanan darah. Ia juga membantu mengembalikan degupan jantung spt sediakala. Ini membolehkan mangsa tiba ke hospital.

9. Sebarkan seluas2nya tips ini. In shaa Allah ia akan dpt membantu menyelamatkan nyawa.

10. Pakar jantung menyarankan setiap orang yang menerima tips ini , hantarkanlah kpd sekurang2nya 10 orang, saya akan akan dpt menyelamatkan sekurang2nya 1 nyawa.

11. Daripada menghantar bahan yg x berfaedah adalah lebih baik menghantar tips yg akan dpt menyelamatkan nyawa ini...

12. Sekiranya tips ini sampai semula kpd kita....lebih dari sekali...jangan marah....sbb anda mempunyai ramai kwn yg prihatin dan sentiasa mengingatkan sesama kita bagaimana nak mengatasi SERANGAN JANTUNG

Dari:
Dr. N Siva
(Senior Cardiologist)

Cara mudah amalkan pengambilan CMD secara konsisten. In sya Allah dapat merawat masalah JANTUNG.

NUR SAFIRAH
AGENT SAH REVELL
0182915780